Vind een baan die bij jou past!

Op zoek naar werk?

NXPD helpt jou verder! Van werken als stratenmaker, sloper of monteur tot een baan als engineer, magazijnmedewerker of productiemedewerker. NXPD is actief in de sectoren Bouw & Infra en Techniek & Industrie.

Bij NXPD zorgen we voor alles wat nodig is om het werk uit te voeren: werkkleding, PBM's en indien nodig gereedschap en vervoer. We komen langs op de werkplek en bieden trainingen en opleidingen om te kunnen groeien in het werk. Bekijk snel onze vacatures en ga met NXPD aan de slag! 

Over NXPD

Mensen in hun kracht zetten: dat is waar NXPD zich al sinds 2011 voor inzet. We helpen mensen in de zoektocht naar vast of tijdelijk werk en ondersteunen medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling. Met vestigingen in Zwolle, Hattemerbroek en Heerde zijn we altijd dichtbij. 

  • Vast of flexibel werk in de regio
  • Duidelijke afspraken en voorwaarden
  • Begeleiding, training en opleiding
Op zoek naar medewerkers?

De arbeidsmarkt is continu in ontwikkeling en de vraag naar personeel kan elk moment veranderen. Een langdurig project waar een werkvoorbereider voor nodig is? Extra stratenmakers voor een spoedklus? Flexibel of vast: wij zoeken naar de juiste medewerker op de juiste plek. 

Daar blijft het niet bij. Met ons one stop shop principe voorzien we in de totale vraag naar personeel. We zijn op de hoogte van ontwikkelingen in de branche en zorgen samen voor de juiste begeleiding, opleiding en training van de medewerkers. Samen werken we aan een toekomstbestendige personeelsplanning. 

Uitzenden/Detacheren
Wanneer NXPD voor haar opdrachtgever(s) een kandidaat werft die aan het werk gaat, is er sprake van uitzenden of detacheren. De medewerker treedt in dienst bij NXPD en wordt tewerkgesteld bij de besproken opdrachtgever(s). Indien er voor langere tijd zekerheid moet worden geboden, dan kan de medewerker ook een detacheringscontract worden aangeboden.
Payrolling
Indien een opdrachtgever zelf een geschikte nieuwe medewerker heeft gevonden en hij wil deze niet (direct) een contract aanbieden, dan bestaat er bij NXPD de mogelijkheid voor payrolling. Deze nieuwe medewerker komt dan in dienst van NXPD en wij verzorgen de volledige (loon)administratie zonder risico van ziekte of leegloop. NXPD kan voor een langere periode flexibele contracten aanbieden.
Werving en selectie
Bij werving en selectie gaat NXPD voor haar opdrachtgever op zoek naar de ideale match voor de lange termijn. De medewerker wordt een contract aangeboden waardoor de medewerker rechtstreeks in dienst treedt. Voor deze dienstverlening wordt een vooraf vastgestelde fee in rekening gebracht.
 
Zwolle

NXPD

Sassenstraat 45 A

8011 PB Zwolle

 

T: 038-4219066

E: administratie@nxpd.nl

Hattemerbroek

NXPD

Voskuilersteeg 14

8094 PB Hattemerbroek

 

T: 038-4578331

E: mail@nxpd.nl

Heerde

NXPD

Veldweg 8A8

8181 LR Heerde

 

T: 0578-215009

E: administratie@nxpd.nl

Contact

Social Media
NXPD is erg actief op sociale media. Op de hoogte blijven omtrent alles wat er speelt bij NXPD? Volg ons op een van onze onderstaande kanalen:
Twitter
Facebook
06-34569915
Linked in
Contactformulier
Opleidingen

NXPD biedt verschillende opleidingen aan voor zowel eigen medewerkers als voor medewerkers van haar opdrachtgevers. Wij bepalen in overleg welke cursus, training of opleiding het best past bij de medewerker.

Meer informatie? Neem contact op met NXPD om de mogelijkheden te bespreken.

NXPD Voskuilersteeg 14 8094 PB Hattemerbroek 038-4578331

NXPD Sassenstraat 45 A 8011 PB Zwolle 038-4219066

NXPD Veldweg 8A8 8181 LR Heerde  0578-215009