Wij weten je te vinden...!

We zijn je op het spoor...!

Over NXPD

 

Onze Vacatures

NXPD heeft vacatures van koffiedame, opperman, monteur, grondwerker en stratenmaker, tot engineer, tekenaar, constructeur en projectleider. Ons bestand is veelzijdig en elke functie is weer anders. Omdat we heel persoonlijk contact met onze flexwerkers en opdrachtgevers onderhouden, kunnen we heel gericht afstemmen wie het beste in een openstaande functie past. Samen zoeken we de beste invulling. Meestal gaat het om een vaste baan, maar natuurlijk komen tijdelijke vacatures ook voor.

Onze werkwijze

NXPD werkt volgens het one-stop-shop principe omdat we toegankelijk en concreet willen zijn. Dat betekent korte lijnen, persoonlijk en informeel contact en volledige begeleiding van zowel flexwerker als opdrachtgever van inschrijving tot instroom in een nieuwe job.
Dat houdt in dat we:

- jou als flexwerker altijd voor een persoonlijk intakegesprek bij ons op kantoor uitnodigen. In een ontspannen setting nemen we door wie je bent, wat je zoekt en wat je verwacht of hoopt te vinden in een nieuwe job. We spreken door wat de mogelijkheden zijn, welke functies we wellicht direct voor je hebben en hoe het met de verloning en administratie gaat.

Bovendien zorgen wij indien nodig voor verplichte bedrijfskleding. Is dat niet aan de orde, dan krijg je een eigen NXPD-jack van ons. En natuurlijk nodigen we je uit voor de wekelijkse vrijdagmiddagborrel. Je werkt weliswaar flexibel, maar hoort tegelijk bij ons vaste NXPD-team.

- met u als opdrachtgever graag uw vacature doornemen, maar voor een totaalplaatje ook uw bedrijfscultuur, regels en verwachtingen. Hiervoor brengen wij altijd een bezoek aan de werkvloer. Natuurlijk om persoonlijk kennis met u te maken en zichtbaar te zijn ‘in het veld’, maar vooral ook om de werkplek te verkennen en de werksfeer te proeven.

Alleen zo kan NXPD inschatten of een nieuwe medewerker bij uw bedrijf past, zich op z’n plek zal voelen en de gewenste werkzaamheden uit kan voeren. In onze optiek essentieel voor een persoonlijke, professionele samenwerking.

Missie NXPD BV

’’NXPD richt zich op arbeidsbemiddeling in de sectoren Bouw & Infra, Techniek & Industrie en Office Support. Wij willen actief bijdragen aan de ontwikkeling van zowel medewerker als klant door middel van persoonlijke begeleiding. NXPD wil in 2017 een vast begrip in de regio Oost Nederland zijn als het gaat om de bemiddeling van personeel.’’

Visie NXPD BV

‘’NXPD wil door middel van wederzijds respect relaties opbouwen met al haar bestaande klanten maar wil dit ook bereiken bij haar potentiele klanten. Wij bieden onze medewerkers de beste opdrachtgevers en onze opdrachtgevers de beste medewerkers. Op deze manier willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van zowel onze opdrachtgever als medewerker.

NXPD wil in 2017 DE uitzendorganisatie van de regio Oost Nederland zijn. NXPD moet een begrip worden in Oost Nederland en zal moeten staan voor kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid. Dit zijn dan ook begrippen die tot uiting moeten komen in onder andere: aangeboden scholing, persoonlijke begeleiding van zowel klant als medewerker en daarbij het goed onderhouden van relaties. Ons doel is om in 2017, 150 medewerkers werkzaam te hebben in de sectoren Bouw & Infra, Techniek & Industrie en Office Support.’’

Kennismaking met NXPD

Login
Vul hieronder uw e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen
Job Search Agents
Vul hieronder uw e-mailadres in om u aan te melden voor Job Search Agents
Onze klanten
© NXPD 2017 |Sitemap|RSS|Contact|Bouw & Infra vacatures|Techniek & Industrie vacatures|Office Support vacatures
NXPD gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.