Wij weten je te vinden...!

We zijn je op het spoor...!

Diensten

Als opdrachtgever kunt u bij NXPD kiezen voor uitzenden, werving en selectie, payrolling of ZZP-bemiddeling. Per vacature bekijken we welke invulling het beste past bij uw organisatie en bij de flexwerker.

Uitzenden

Als NXPD voor uw vacature een kandidaat werft die ook concreet bij u aan het werk gaat, spreken we van uitzenden. Deze flexwerker treedt dan in dienst van NXPD Services en gaat onder die vlag bij u aan de slag.

Werving en selectie

Werving en selectie is bijzonder geschikt voor vacatures die ontstaan door het vrijkomen van een bestaande functie of door het ontstaan van een nieuwe functie vanwege groei van uw organisatie. In dergelijke situaties is er meestal behoefte aan een nieuwe, vaste invulling, dus voor de lange termijn en zonder dat deze kandidaat eerst bij NXPD in dienst komt.

Bij werving en selectie gaat NXPD voor u op zoek naar die ideale match voor de lange termijn. U biedt deze nieuwe medewerker dan zelf een contract aan waardoor deze rechtstreeks in dienst treedt bij uw organisatie. Voor deze dienstverlening betaalt u NXPD de vergoeding die we vooraf samen afstemmen.

Payrolling

Heeft u zelf een geschikte nieuwe collega gevonden, maar wilt u deze persoon niet (direct) op uw eigen loonlijst plaatsen, dan kunt u kiezen voor payrolling. Deze nieuwe medewerker komt dan in dienst van NXPD en NXPD verzorgt de volledige (loon)administratie voor u, zonder risico van ziekte of leegloop.

ZZP-bemiddeling

Voor extra flexibiliteit binnen een bepaalde opdracht, kan de inzet van ZZP'ers een uitkomst zijn. Vakmensen die u kunnen helpen uw opdracht(en) tijdig te voltooien. Zonder dat u dit een administratieve papierwinkel oplevert. NXPD verzorgt namelijk de volledige facturatie voor u en indien gewenst ook de contacten met de ZZP’ers via NXPD. Heeft u meerdere opdrachten waar u deze ZZP’er flexibel op wilt inzetten, dan is ook dat in deze constructie administratief afgedekt.

VCA Opleidingen

De cursus wordt aangeboden op twee aaneengesloten zaterdagen waarbij de tweede zaterdag wordt afgesloten met een examen. De cursus wordt verzorgd in het stadion van PEC Zwolle aan het Stadionplein 11. Tijdens de cursussen wordt er gezorgd voor een goede lunch en koffie of thee. Er is voldoende parkeergelegenheid en in goedverzorgde klaslokalen wordt een cursus gegeven welke voor de doelgroep zeer goed te volgen is.

De cursus Basisveiligheid VCA is bedoeld voor alle operationele medewerkers van bedrijven in de bouw & infra en techniek & industrie. De cursus Basisveiligheid VCA bestaat uit 2 lesdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Deze korte, praktijkgerichte cursus wordt verzorgd door een zeer ervaren docent.  
Login
Vul hieronder uw e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen
Job Search Agents
Vul hieronder uw e-mailadres in om u aan te melden voor Job Search Agents
Onze klanten
© NXPD 2017 |Sitemap|RSS|Contact|Bouw & Infra vacatures|Techniek & Industrie vacatures|Office Support vacatures
NXPD gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.